Skip to content

Rolstoel taxi Rotterdam

Rolstoel taxi Rotterdam

Bent u op zoek naar een comfortabele manier om met een rolstoel of scootmobiel te reizen? Dan bent u bij Taxi Service Bachoe aan het juiste adres. Wij verzorgen een comfortabele rit voor een rolstoel- of scootmobielgebruiker. We kunnen onze rolstoel taxi in Rotterdam inzetten om u van en naar uw bestemming te brengen. U wordt bij ons altijd volledig veilig en comfortabel vervoerd. Bovendien kunt u onze rolstoel taxi in Rotterdam gemakkelijk online of telefonisch reserveren.

Veilig en comfortabel vervoer met Taxi Service Bachoe

We hebben een uitgebreid aanbod taxi’s. Zo gebruiken we niet alleen personenauto’s, maar hebben we ook een uniek model taxi waarmee we een rolstoel kunnen vervoeren. Onze rolstoel taxi in Rotterdam heeft de capaciteit om een rolstoel of een brede scootmobiel te vervoeren. We zorgen er bij het beladen van de taxi voor dat de rolstoel of scootmobiel stevig wordt vastgemaakt. Hierdoor kan uw bezit geen schade oplopen.

Rolstoel taxi Rotterdam

Meerdere zitplaatsen in onze rolstoel taxi in Rotterdam

In onze rolstoel taxi in Rotterdam is er uiteraard ruimte voor een rolstoel. Wanneer we een rolstoel of scootmobiel vervoeren is er ook nog plaats voor personen. We hebben namelijk naast de rolstoelplaats nog drie zitplaatsen over. Zo kunnen eventuele begeleiders, familie, vrienden of andere medereizigers met u meerijden. Hierdoor kunt u in een gezellige sfeer met ons reizen.

Uitstekende service

Bij Taxi Service Bachoe geniet u van een uitstekende service. We assisteren u namelijk graag met het betreden en verlaten van de taxi. Daarbij zorgen we voor veiligheid en comfort tijdens de reis. We rijden een luxe auto en zorgen ervoor dat onze chauffeurs rustig rijden. De rijstijl van onze chauffeurs zorgt voor optimaal reiscomfort. Bovendien vermijdt u als rolstoelgebruiker de ongemakken van reizen met het openbaar vervoer. U bent vaak minder lang onderweg en we zorgen dat u altijd op tijd aankomt.

Vaste tarieven

We bespreken uw rit altijd voordat we langskomen. We werken namelijk met vaste tarieven. Nadat u een taxi reserveert, spreken we van tevoren een vast bedrag af. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wanneer u gebruik wilt maken van onze rolstoel taxi in Rotterdam, zullen we extra tijd incalculeren om de rolstoel of scootmobiel in te laden.

Contact

We werken in regio Rotterdam en zijn altijd bereikbaar. Van maandag tot en met zaterdag zijn we altijd beschikbaar. Op zondag rijden we op afspraak. Wilt u particulier of zakelijk gebruik maken van de diensten van Taxi Service Bachoe? Neem dan gerust contact met ons op en profiteer van onze comfortabele rolstoel taxi in Rotterdam

Neem contact op