Skip to content

Diensten

Taxi Service Bachoe verzorgt dag- en nachtritten in Rotterdam en omgeving. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op onze professionele chauffeurs als u een taxi nodig heeft. Een taxi bestellen bij Taxi Service Bachoe doet u eenvoudig online of telefonisch, waarna er op de afgesproken tijd en plek een chauffeur voor u klaarstaat. Vooraf ontvangt u van ons een vast tarief, zodat u precies weet wat onze dienstverlening u zal kosten. Naast onze reguliere ritten, bieden we ook diverse additionele taxidiensten aan.

Taxibedrijf Rotterdam

Airportvervoer

Heeft u een vlucht gepland en vindt u het belangrijk dat u op tijd op de luchthaven aanwezig bent? Dan kan Taxi Service Bachoe een comfortabele rit naar de luchthaven verzorgen. Wij halen u op tijd op en zorgen ervoor dat u tijdig op de luchthaven aankomt. Niet alleen wordt u zo volledig ontzorgd met betrekking tot het vervoer, maar u hoeft zich op deze manier ook geen zorgen te maken over het parkeren op de luchthaven. Als onderdeel van onze airportservice kunnen we u ook weer ophalen bij de luchthaven zodra u weer in Nederland bent.

Groepsvervoer

Bent u van plan om met een grotere groep op stap te gaan? Dan is het goed om te weten dat Taxi Service Bachoe ook groepsvervoer aanbiedt. Kiest u voor groepsvervoer door een van onze chauffeurs, dan kunnen u en uw reisgezelschap zeker zijn van een comfortabele rit.

Evenementenvervoer

Organiseert u een evenement? Dan is het belangrijk dat deelnemers veilig en comfortabel op de plek van bestemming aankomen. Met evenementenvervoer van Taxi Service Bachoe kunt u hier absoluut zeker van zijn. Wij denken samen met u mee over uw vervoersvraagstukken en zorgen ervoor dat het vervoer gedurende het evenement perfect geregeld wordt.

Taxibedrijf Rotterdam

Privéchauffeur

Komt u voor uw werk op veel verschillende plekken en vindt u het belangrijk dat u steeds comfortabel en veilig kunt reizen? Uw nieuwe privéchauffeur vindt u bij Taxi Service Bachoe! Onze chauffeurs hebben veel rijervaring, zijn discreet en zorgen voor een comfortabele rit. Voordat we als privéchauffeur voor u aan de slag gaan, nemen we uw wensen uitvoerig met u door. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen.

Taxibedrijf Rotterdam

Havenvervoer

Voor mensen die op de haven werken, biedt Taxi Service Bachoe havenvervoer aan. Wij zorgen ervoor dat u of uw personeel tijdig aanwezig is. We verzorgen vervoer naar de haven, maar ook vervoer vanaf de haven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan gaan we graag met u in gesprek!