Skip to content

Info

Taxi Service Bachoe is hét taxibedrijf van Rotterdam en omstreken. Wij verzorgen taxiritten van Rotterdam tot aan Delft. Ons taxibedrijf is een familiebedrijf dat ontstaan is vanuit een passie voor het autorijden. Iedere rit met een van onze taxichauffeurs merkt u weer hoeveel passie we voor het vak hebben. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken als u een taxi wilt bestellen. Onze chauffeurs verzorgen zowel dag- als nachtritten. Indien u een taxi nodig heeft in Rotterdam of omgeving, kunt u dus altijd een beroep doen op Taxi Service Bachoe!

We bieden verschillende taxidiensten aan

Bij Taxi Service Bachoe bieden we verschillende taxidiensten aan in Rotterdam en omgeving. Zo verzorgen we onder meer havenvervoer en groepsvervoer. Bent u op zoek naar een privéchauffeur? Ook dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook evenementenvervoer en luchthavenvervoer aan. Wilt u volledig ontzorgd worden als u een afspraak heeft of op tijd bij de luchthaven moet zijn? Onze chauffeurs zijn altijd op tijd aanwezig en nemen de kortste route naar de plek van bestemming. Kiest u voor onze evenementen- of luchthavenservice dan kunnen we ook de terugreis vanaf het evenement of het vliegveld verzorgen.

Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden en de koten die hierbij komen kijken? Kijkt u dan ook eens op onze dienstenpagina, waar we de verschillende diensten uitvoerig hebben beschreven. Zo krijgt u een goed beeld van wat we doen.

Taxibedrijf Rotterdam

Eenvoudig een taxi bestellen

Een taxi bestellen bij Taxi Service Bachoe is zeer eenvoudig. U kunt ons bellen om een taxi te bestellen, maar het is ook mogelijk om uw taxi online te bestellen. We spreken van tevoren een vast tarief met u af, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze transparante en professionele werkwijze zorgt ervoor dat u altijd zeker kunt zijn van een comfortabele rit. Vandaar dat veel mensen in Rotterdam en omstreken geen andere taxi meer willen nadat ze één keer voor onze dienstverlening hebben gekozen.

Taxibedrijf Rotterdam

Neem contact op bij vragen

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we u meer informatie kunnen geven over ons taxibedrijf en de diensten die we aanbieden. Wilt u een taxi boeken? Dan raden we u aan om ons te bellen of om online een taxi te bestellen via onze website.