Skip to content

Over mij

Taxi in Rotterdam

Onze passie voor het vak

Niet alleen hebben we bij Taxi Service Bachoe een passie voor het autorijden, maar we hebben ook een passie voor het vak zelf. We vinden het fantastisch als we u na een leuk uitje weer thuis af kunnen zetten of als we u kunnen ontzorgen na een intense dag. Wij staan u altijd vriendelijk te woord en zorgen ervoor dat u een comfortabele rit heeft. U ontvangt bij ons vooraf al een vast tarief en uiteraard nemen we altijd de kortste route. Bij Taxi Service Bachoe staan we immers voor kwaliteit. Dat is ook de reden dat onze chauffeurs altijd in een comfortabele auto rijden, waardoor u ook heerlijk comfortabel zit gedurende de rit.In Rotterdam en omstreken hebben we inmiddels al een zeer goede reputatie. Ons doel is echter om nog groter te worden.

Taxi Service Bachoe is een jong bedrijf dat ontstaan is vanuit een passie voor het autorijden. Die passie was een reden om een taxibedrijf te beginnen. Al snel is ons kleinschalige familiebedrijf uitgegroeid tot een succesvol taxibedrijf. Dat heeft te maken met onze rijkunsten, maar ook met onze eerlijke werkwijze en het enthousiasme waarmee we ons vak uitvoeren. De passie die onze chauffeurs voor het autorijden hebben is nooit verloren gegaan, en dat merkt u als u bij ons instapt.

Bij Taxi Service Bachoe zijn we zeer flexibel en gaan we graag een stapje verder voor u als klant. Wij zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar als u een taxi nodig heeft. Daarnaast kunt u ons iedere dag van de week bereiken.

We bieden verschillende taxidiensten aan

Bij Taxi Service Bachoe bieden we verschillende taxidiensten aan. Zo verzorgen we groepsvervoer, maar we kunnen u ook van en naar de haven brengen. Daarnaast hebben we ook een luchthavenservice. Kiest u hiervoor dan kunnen we u bij de luchthaven afzetten voor uw vakantie of zakenafspraak in het buitenland, en kunnen we u bij terugkomst ook weer ophalen. U kunt eveneens een beroep doen op Taxi Service Bachoe als u een privéchauffeur zoekt of als u behoefte heeft aan evenementenvervoer.

Ongeacht voor welke taxidienst u kiest, met onze taxichauffeurs weet u altijd zeker dat u op tijd op de plek van bestemming aankomt.

Wilt u een taxi bestellen?

Wilt u een taxi bestellen bij Taxi Service Bachoe, zodat u zeker kunt zijn van een comfortabele rit? Neemt u dan meteen contact met ons op, zodat we een tijdstip en plek kunnen afspreken waarop een van onze chauffeurs voor u klaarstaat.

Taxibedrijf Rotterdam